Ege Postası
Geri

Levent Piriştina’ya ‘Başkan gibi’ karşılama

Buca Belediye Başkanlığı için Ankara’dan aday vizesini alan Levent Piriştina Buca’da coşku seli ile karşılandı. Piriştina, ülkenin tarihi süreçten geçtiği dönemde yerel seçimlerin önemli bir viraj olacağını söyledi, “Her CHP’li bu tarihi sorumluluğun bilinciyle kenetlenmeli” dedi
Levent Piriştina’ya ‘Başkan gibi’ karşılama
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Şubat 2014 Salı 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin efsane Başkanı Ahmet Piriştina’nın oğlu Levent Piriştina, CHP Buca Belediye Başkanlığı için Ankara’dan aday vizesini alarak döndüğü ilçede coşkulu şekilde karşılandı. Babasının izinden yürüyen Levent Piriştina, kendisini gösterilen güvenden dolayı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve genel merkez yönetimi ile aday adaylığı sürecindeki desteklerinden ötürü Buca halkına teşekkür etti. Çevik Bir Meydanı’nda vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan CHP Buca Belediye Başkan adayı Levent Piriştina, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Ülkenin tarihi bir süreçten geçtiği dönemde yerel seçimlerin olağanüstü öneme sahip olduğuna dikkat çeken Levent Piriştina, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademesinde görev alan arkadaşlarımıza, büyüklerimize bugün tarihi bir sorumluluk düşüyor. Aday adaylığı sürecinde demokratik bir yarış yaşandı. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Her CHP’li bu tarihi sorumluluğun bilinciyle hareket etmeli” diye konuştu. Seçim yarışından başarıyla çıkacağını söyleyen Piriştina, “Bucalı hemşehrilerimin desteğiyle partimin bayrağını burada yeniden dalgalandıracağım” dedi.

Ortak akıl, katılımcı yönetim…

Marka kent yapmak için yola çıktığını söylediği Buca’da trafik ve altyapı başta olmak üzere kronik hale gelen sorunlara ve fiziki gelişime çok sayıda proje ürettiğini dile getiren Piriştina, her yaştan ve her kesimden insanın hayatına dokunacak sosyal projeler ürettiğini kaydetti. Piriştina, “Doğumdan ölüme uzanan hayat yolculuğunda tüm vatandaşlarımızın yanında olacağım” şeklinde konuştu. Kent yönetiminde ortak akıl ve birlikte yönetim felsefesini uygulayacağını da sözlerine ekleyen Piriştina, Buca’da birçok ilin nüfusundan bile fazla sayıda genç yaşadığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Buca’da yaklaşık 160 bin gencin yaşıyor. Gençlerin söz sahibi olup, yönetimi katıldıkları bir yönetim anlayışı getireceğim. Geleceği emanet ettiğimiz gençlerimizin eğitim, spor ve sanat konusunda her zaman yanlarında olacağım. Hayata geçireceğimiz projelerle bu büyük metropol ilçeyi İzmir’in çekim noktası haline getireceğim. Üniversite kenti olan ve genç nüfusun yoğun yaşadığı ilçede sporu hayat tarzı haline getirmek için çalışacağım.”


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası