Ege Postası
Geri

Liderlerin İzmir ajandası

Referanduma kadar İzmir, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ı farklı tarihlerden birden fazla ağırlayacak. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de miting yapmayacak ancak büyük bir STK buluşması planlanıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise 16 Nisan'a kadar İzmir'e gelmeyecek. 16 Nisan'a kadar
Liderlerin İzmir ajandası
Haberler / Politika
1 Nisan 2017 Cumartesi 09:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Partilerde 16 Nisan'daki referandum öncesi propaganda hazırlıkları sürerken liderler de il il dolaşıp kampanyaya destek oluyor. İzmir önümüzdeki hafta Başbakan Bİnalİ Yıldırım'ı iki kez ağırlayacak. Yıldırım, önce 5 Nisan'da kentte gelerek 3 farklı programa katılacak. Yıldırım, 9 Nisan'da ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte İzmir'de miting yapacak. Yıldırım'ın 16 Nisan'a iki kala İzmir Ödemiş'te miting yapma ihtimali de bulunuyor. 

YILDIRIM'DAN 5 NİSAN'DA 3 MESAİ

Başbakan Binali Yıldırım'ın 5 Nisan Çarşamba günü İzmir mesaisinin saat saat programı netleşti. Yıldırım, İzmir'de Menemen- Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temelini, Menemen'de düzenlenen törenle atacak. Tören saat 10:00'de gerçekleşecek.

Başbakan Yıldırım, saat 14:00'da Alsancak Spor Salonu'nda Devlet Su İşleri (DSİ) yatırımlarını toplu halde hizmete açacak.

Başbakan Yıldırım, İzmir'deki son mesaisinde saa6 16:00'da Karabağlar'da kentsel dönüşüm için TOKİ tarafından yapılacak konutların temelini atacak.

9 NİSAN MİTİNG

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte yapacağı İzmir mitinginin tarihi 8 Nisan'dan, 9 Nisan'a alındı. 

KILIÇDAROĞLU MİTİNG YAPMAYACAK

Öte yandan İzmir'de miting yapıp yapmayacağı merak konusu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ajandası netleşti. Kılıçdaroğlu İzmir'de miting yapmayacak. CHP Lideri için kentteki STK'larla büyük bir buluşma planlanıyor. 

BAHÇELİ GELMEYECEK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de İzmir ajandasında değişiklik yok. Bahçeli, daha önce gideceği açıklanan illerde 'evet' mesaisi gerçekleştirecek,  16 Nisan'a kadar İzmir'de herhangi bir programa katılmayacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası