Ege Postası
Geri

Limana huzur geldi

İZMİR Alsancak Limanı'nda, polis ve zabıtanın ortak çalışmasıyla tarafik kargaşası önlenirken, gemilerin geldiği saatte kapı girişinde turistleri rahatsız eden hanutçu ve seyyar satıcılar uzaklaştırıldı.
Limana huzur geldi
Haberler / İzmir
26 Haziran 2014 Perşembe 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Akdenizin önemli kruvaziyer limanlarından biri olan ve her hafta binlerce turistin ayak bastığı Alsancak Limanı'na huzur geldi. Polis ve zabıtanın ortak çalışmasıyla liman içindeki tarafik kargaşası önlenirken, gemilerin geldiği saatte liman kapısı girişinde turistleri rahatsız eden hanutçu ve seyyar satıcılar uzaklaştırıldı. Aynı zamanda liman önünde uygunsuz parklarla trafik sıkışıklığı yaratan taksilere ise çok sayıda ceza kesildi. Taksilerin liman içine girmesi ise düzene sokuldu. Uygulamadan son derece memnun olan turizm şirketleri, "Geminin geldiği saatlerde liman kapısından çıkan turistler, hanutçu ve seyyarlar tarafından rahatsız ediliyordu. Üstelik turistlere satılan ürünlerin birçoğunun taklit veya kalitesiz olması sık sık şikayetlere neden oluyordu, bu durum da turizmimize büyük zarar veriyordu. Geminin geldiği, binlerce turistin aynı anda indiği liman içinde alınan önlemler, bu kargaşayı da ortadan kaldırdı. Artık turistler liman çıkış ve girişlerinde daha rahat hareket ediyorlar" diyerek yetkililere teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası