Ege Postası
Geri

Liselilere 'Pembe Aslında Siyahtır' gösterisi

Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Pembe Aslında Siyahtır” adlı tiyatro gençler tarafından büyük ilgi gördü. Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi’nde Tiyatro Balans tarafından 4 seans halinde sahnelenen oyunu ilçedeki lise dengi okullarından 1200 öğrenci izledi.
Liselilere 'Pembe Aslında Siyahtır' gösterisi
Haberler / Kültür - Sanat
16 Şubat 2016 Salı 10:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve daire müdürlerinin de izlediği oyunda, uyuşturucunun topluma, aileye ve bireye olan olumsuz etkileri konu alındı. Yaklaşık 45 dakika süren oyununda gençlere toz pembe olarak sunulan uyuşturucunun çok zararlı olduğu anlatılarak, fakir bir ailenin oğlu ile zengin bir ailenin kızının düştüğü kötü durum canlandırıldı.


Tiyatro Balans oyuncularından;  Metin Karaman, Ebru Karama, Sefa Zengin, Ömür Akkan, Selim Bayraktar ve Meltem Kahraman rol aldığı “Pembe Aslında Siyahtır”  adlı oyunda Ahmet abi rolünü canlandıran Sefa Zengin, oyun sonunda  gençlere tavsiyelerde bulundu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası