Ege Postası
Geri

Löseminin rengi turuncuya boyandı

LÖSEV’in tüm Lösemili Çocuklara armağan ettiği 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında İzmir’in sembolik Kırkmerdivenleri Löseminin rengi turuncuya boyandı. LÖSEV gönüllüleri ile birlikte boyanan merdiveler lösemi için çarpıcı bir farkındalık yarattı.
Löseminin rengi turuncuya boyandı
Haberler / İzmir
8 Kasım 2023 Çarşamba 17:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, İzmir'in Konak ilçesinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. LÖSEV gönüllüleri, gençleri ve çocukları tarafından löseminin rengi turuncuya boyandı.
Konak Belediyesi’nin iş birliği ile LÖSEV tarafından gerçekleştirilen bu muazzam etkinlikte, Kırkmerdiven olarak bilinen sembolik merdivenler, LÖSEV gönüllüleri, gençleri ve çocukları tarafından turuncuya büründü. Bu büyüleyici görsel dönüşüm, lösemi konusunda toplumsal bilinçlenmeye katkıda bulunmayı hedefliyor.

İzmirlilerin ilgi odağı haline gelen turuncu merdivenler, bölge sakinlerinin ve ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Herkes, bu sembolik adımla LÖSEV'in lösemi mücadelesine destek olmak amacıyla merdivenlerin önünde fotoğraf çektirerek bu anlamlı etkinliğe katıldı.

LÖSEV İzmir Halkla İlişkiler Koordinatörü Edirne:

“ Mücadelemize siz de destek verin” LÖSEV'n İzmir Halkla İlişkiler Koordinatörü Gamze Berçin Edirne, 'Bu coşkulu etkinlik, lösemiyle mücadelede toplumsal destek ve farkındalığın ne kadar büyük bir güç olduğunu gösteriyor. Siz de bu anlamlı anılarınızı sosyal medyada @losev1998’i etiketleyip, paylaşarak LÖSEV'in çabalarını ve lösemiye karşı verdiğimiz bu önemli mücadeleyi duyurabilirsiniz! Bu güzel çalışmaya Konak İlçesi’nde ev sahipliği yapan belediyemize teşekkür ederiz.' dedi.

Hakkında: LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, lösemi ve kanser hastalıklarıyla mücadele eden çocuklara ve ailelerine destek sağlayarak, onların yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan bir sivil toplum kuruluşudur. LÖSEV, 1998 yılında kurulmuş olup, lösemili ve kanser hastası çocuklara yönelik sağlık, eğitim, sosyal ve psikolojik destek hizmetlerini sürdürmektedir. Vakıf, Lösemili Çocuklar ve ailelerinin yaşamını kolaylaştırmak, tedavi sürecinde destek olmak ve toplumda lösemiye karşı farkındalık oluşturmak için projeler yürütmektedir. Daha fazla bilgi için www.losev.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası