Ege Postası
Geri

Lüks makam aracını bu sözlerle tanıttı: Halka hizmet hakka hizmet

5 bin nüfuslu ilçenin AK Partili belediye başkanı 450 bin TL'lik lüks makam aracını 'Halka hizmet hakka hizmet' diyerek tanıttı. Tepkiler üzerine paylaşımını silen başkanın araç için teknik şartların detaylı yazıldığı ihale şartnamesi hazırladığı ortaya çıktı.
Lüks makam aracını bu sözlerle tanıttı: Halka hizmet hakka hizmet
Haberler / Güncel
4 Ekim 2021 Pazartesi 21:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muş’a bağlı 5 bin 800 nüfuslu Sungu Belediyesi’nin AK Partili başkanı Mehmet Salih Gürtürk, özel siparişle aldığı makam aracını “Halka hizmet Hakka hizmettir’ şiarıyla belde halkımızın refahını artırmak için durmak yok yola devam” paylaşımıyla sosyal medya hesabından tanıttı.

İhale şartnamesinde doğrudan istenilen aracın özellikleri koyulan ultra lüks makam aracına için 450 bin TL ödendiği öğrenildi

Teknik şartnamede, aracın 2021 model, çocuk koltuğu sabitleme özelliği, deri kaplı direksiyon simidi, panoramik açılır cam tavan, krom kapı eşiği gibi özellikler de olması istendi.

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

İlanda istenilen aracın rengi bile verilirken Belediye Başkanı Mehmet Salih Gürtürk, aracın fotoğraflarını “Her şey güzel bir Sungu için. Araç filomuzu her geçen gün daha da genişletiyoruz. Göreve başladığım günden beri halka hizmet Hakka hizmettir şiarıyla belde halkımızın refahını artırmak için durmak yok yola devam” notuyla Twitter hesabından paylaştı. Gürtürk, tepkiler üzerine daha sonra bu paylaşımını sildi. (Sözcü)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası