Ege Postası
Geri

Lüks otel Varlık Fonu’na devredildi

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karar kapsamında, İzmir’in en lüks otellerinden biri olan Club Marvy adıyla lüks hizmet veren Diana Otel Yatırımları ve İşletmeciliği A.Ş.’nin işletmesinin bir kısmı Türkiye’ye Varlık Fonu’na devredildi.
Lüks otel Varlık Fonu’na devredildi
Haberler / İzmir
8 Mart 2022 Salı 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Bugünkü Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan “Türkiye Varlık Fonunun Varlıklarına İlişkin Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar” kapsamında İzmir’in gözde tatil beldelerinden Özdere’de yer alan ve Hazine’ye ait olan bölge Türkiye’ye Varlık Fonu’na devredildi.
 
Alan üzerinde, İzmir’in en lüks otellerinden biri olan, ağırladığı yabancı ve ünlü konuklarla bilinen Club Marvy adıyla lüks hizmet veren Diana Otel Yatırımları ve İşletmeciliği A.Ş.’nin işletmesinin bir kısmı bulunuyor.

Kararla birlikte 1094 ada 2 parselde bulunan 40 bin metrekarelik alan Varlık Fonu'na resmen devredildi. 


 
KAPASİTE ARTIŞI İÇİN BAŞVURUDA BULUNMUŞLARDI
 
Öte yandan; otel işletmesi, Ocak ayında otel alanının arkasında bulunan ve orman arazisi vasıflı olan 2 bin 61 metrekarelik alanda yapılması planlanan otel kapasite artışı projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuruda bulunmuş ve ÇED sürecini başlatmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası