Ege Postası
Geri

MATAB, köylülerin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretiyor

Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (MATAB) Başkanı Recep Barut, köylerin sorunlarını yerinde ziyaretle çözüyor. Başkan Barut, Manavgat'ın 78 köyünü belirli program dahilinde ziyaret ederek köylünün...
MATAB, köylülerin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretiyor
Haberler / Genel
22 Temmuz 2013 Pazartesi 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (MATAB) Başkanı Recep Barut, köylerin sorunlarını yerinde ziyaretle çözüyor.

Başkan Barut, Manavgat'ın 78 köyünü belirli program dahilinde ziyaret ederek köylünün sorunlarını yerinde dinleyerek çözüme kavuşturduklarını söyledi.

MATAB'ın Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Manavgat'ın 78 köyünde düzenli çöp topladığını belirten Barut, köy ziyaretlerinde köy muhtarları ve köylülerle bir araya gelerek sorunlarını dinlediklerini ve kısa sürede çözüm ürettiklerini kaydetti.

Köylerde yerinde ziyaretlerle aynı zamanda sorunların yerinde görülmesi ve etkin hizmet verilmesini sağladığını aktaran Barut, "Köylerimize yaptığımız alt ve üst yapı çalışmalarıyla uzun yıllardır aşılamayan engelleri aşıyoruz. Köylerimize ulaşımdan, kanalizasyona, içme suyu hattından, parke taşı döşemesi, meydan düzenlemesinde çöp toplamaya ve ilaçlamaya kadar her türlü hizmeti veriyoruz. Köylülerin sıkıntılarını tek tek not ederek çözüm buluyoruz. Yerinde ziyaretlerin sorunların tespiti ve kısa sürede çözüme kavuşturmayı sağlıyor." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası