Ege Postası
Geri

MHP Aydın'da Başkan İlter seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanlığı'nın tek listeyle gidilen 12. Olağan Kongresi'nde, Levent İlter başkanlığa seçildi.
MHP Aydın'da Başkan İlter seçildi
Haberler / Politika
26 Kasım 2017 Pazar 15:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Aydın İl Teşkilatı 12. Olağan Kongresi Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Kongrede, Levent İlter'in karşısına rakip çıkmadı. Tek listeyle gidilen kongrede 470 delegenin 223'ü sandık başına gitti. Sandıktan İlter'e 150 oy çıktı. 73 oy ise geçersiz sayıldı.

Başkanlığa seçilen Levent İlter, kendisine destek veren delegelere teşekkür edip, "Türkiye'nin temel ve hassasiyet dolu gündemine odaklanmış ülkücüler olarak, ülkemizin bekası için olmazsa olmaz tek siyasi parti olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin çatısı altında bulunmaktan şeref duyuyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün biz gençlere emanet ettiği cennet vatanımızı, yine Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin çok güvendiği genç ülkücüler, kanımızın son damlasına kadar korumaya ve yüceltmeye ant içtik. Bu kutlu davanın devamı için hangi şart ve koşulda olursa olsun, bayrağı teslim alıp daha ileriye taşıyacak neferler her zaman olacaktır. Merkez Yönetim Kurulu'nun 10 Ocak tarihinde aldığı karar doğrultusunda partimizin 18. büyük kurultayı 18 Mart 2018 yılında yapılacak" dedi.

İlter başkanlığındaki yönetim kurulu, "Ahmet Sağlam, Ahmet Sarıkaya, Alev Yalgın, Aşkın Ergezen, Bahri Karabulut, Cemal Kara, Cemil Öztürk, Dursun Kuşaksız, Erdal Başarı, Erdal Menteş, Gürhan Selçuk, Hüseyin Can, İsmet Tunç, Mehmet Akar, Mehmet Aslan, Mehmet Horzumlu, Mustafa Yalçın, Mutlu Engin, Nasuh Abalı, Okan Aydoğmuş, Ozan Öner, Sacit Saldırış, Yasemin Duman Baştürk ve Yücel Gündüz'den oluştu.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası