Ege Postası
Geri

MHP İl Başkanı Karataş "Bu hırsız kim"

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş şehrin her tarafında asılı olan pankartların planlı bir şekilde toplandığını belirterek, "MHP üzerine oynanan oyunun başrol oyuncusu kim, bu hırsız kim" diyerek tepki gösterdi.
MHP İl Başkanı Karataş
Haberler / Yerel Politika
28 Mayıs 2015 Perşembe 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Partisinin yükselen oy grafiğine sekte vurmak için bazı gurupların harekete geçtiğini, İzmir'in her tarafında asılı olan pankartların planlı bir şekilde toplandığını söyleyen MHP İl Başkanı Necat Karataş, “MHP'nin yükselişi bazı mihrakları rahatsız etti. Seçim beyannamemizde yer alan politik söylemlerimizi içeren görseller gizli eller tarafından ortadan kaldırılıyor. Her ilçede asgari ücret, emekliler, üreten ekonomi, kadına şiddet, Atatürk idealleri, ucuz mazot, köylüye, sanayiciye ve esnafa destek ifadelerimizin yer aldığı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin söz verdiği konularla ilgili hazırlanan pankart ve görsellerimiz çalınıp, yok ediliyor. Emek hırsızları, Türkiye ve Türk Milleti düşmanları, insana yakışmayan yöntemlerle siyasi çalışmalarımızı engellemeye çalışıyor. MHP'nin doğrularının milletimizden yükselen ses olduğunu fark edenler gece operasyonlarıyla dava arkadaşlarımızın emeklerini yok etmek için çalışıyor. Şimdi soruyorum bu hırsız ki? Neyi çaldığını sanıyor, kim ve kimler tarafından yönetiliyo? Milletimizin ve İzmirlilerin kabul ettiği MHP politikalarını böyle ucuz ayak oyunla yok edebileceklerini sanıyorlarsa aldanıyorlar. Gözlerimiz şimdi onların üzerinde, illa ki tespit edip gerekli hukuki girişimleri yapacağız. Hırsızların takipçileriyiz. Hiç kimse arkadaşlarımızın emeğini çalamaz, Türk Milliyetçileri böyle ucuz oyunlarla yenilmez" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası