Ege Postası
Geri

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den Tunç Soyer'e 'SMS' tepkisi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu sabah katıldığı canlı yayında depremzedeler için ‘’Bir Kira, Bir Yuva’’ kampanyasında SMS ile bağış toplanmasına ‘Valilik izin vermedi’ açıklaması yaptı. Soyer’in bu ifadelerine MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin 2019 yılındaki büyük yangını hatırlatarak tepki gösterdi.
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den Tunç Soyer'e 'SMS' tepkisi
Haberler / Güncel
22 Şubat 2023 Çarşamba 15:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından çok sayıda can ve mal kaybı yaşanmıştı. Yaşanan büyük afetin ardından depremzedeler için Türkiye’nin dört bir yanından yardım seferberliği devam ediyor. Bu kapsamda  İzmir Büyükşehir Belediyesi de ‘’Bir Kira, Bir Yuva’’ sloganıyla afetzedeler için yardım kampanyasına destek verecek.

Halk Tv'den canlı yayınlanacak yardım kampanyası için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sabah katıldığı canlı yayında ‘’Her aileye dokunmaya çalışacağız. Burada da SMSlere ihtiyacımız var. SMS’ler birikiyor ve bir ailenin ihtiyacını gideriyor. Asıl mesele dayanışma. Bizim tek kurtuluşumuz dayanışma’’ demiş, öte yandan İzmir Valiliği'nin SMS yoluyla bağış toplanmasına izin vermediğini açıklamıştı.

Soyer’in ''Valilik, SMS için izin vermedi’’ açıklamasına Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl  Başkanı Veysel Şahin’den tepki geldi.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Soyer’e  2019 yılındaki Büyük İzmir yangınını hatırlattı. Şahin Soyer’e tepki gösterdiği paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
‘’Tunç Soyer SMS ile para toplamak için İzmir Valiliği'nden izin istemiş! Senin üç yıl evvel büyük İzmir yangınında topladığın paralar ile aldığın “Yangın Uçakları” nerede? İzmirliler önce uçakları görse daha faydalı olmaz mı?

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası