Ege Postası
Geri

MHP İzmir Zübeyde Hanım’ı unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Kadın Kolları ve Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Anneler Günü nedeniyle Karşıyaka’da bulunan Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nı ziyaret etti. Çoğunluğu kadınlardan oluşan grup anıt mezarı çiçeklerle donattı.
MHP İzmir Zübeyde Hanım’ı unutmadı
Haberler / Yerel Politika
12 Mayıs 2013 Pazar 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - MHP İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem ve Karşıyaka İlçe Başkanı Lütfi Kılıç beraberindeki heyet, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Anıt Mezarı’nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Anneler Günü’nde, Ulu Önder’in annesini unutmayan ve çoğunluğu kadınlardan oluşan grup, anıtı beraberlerinde getirdikleri çiçeklerle donattı.

Anıt mezara, Karşıyaka İlçe Başkanı Kılıç ile birlikte çelenk bırakan Yöndem, “Ulu Önder Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve daha nice kahramanları yetiştiren anneler sayesinde Türk milleti bağımsızlığını korumuştur. Bu bilinçle bugün, bu anlamlı mekanda, Zübeyde Hanım’ın huzurunda tüm annelerimize şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Çelenk ve çiçeklerin sunumu ardından Karşıyakalı şehit annesi, Fatma Işıkal için hazırlanan plaket, Kılıç tarafından kendisine verildi. Kılıç, plaket karşısında duygulanan Fatma annenin elini öperek, “Kahraman evlatlar yetiştiren, kahraman annelere borcumuzu ödeyemeyiz” dedi.

Grup, anıt mezardaki törenin ardından Karşıyaka çarşısında kadınlara karanfil dağıttı.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası