Ege Postası
Geri

MHP İzmir'de çatlak derinleşti: Acar Karataş'ı çağırmadı!

MHP'de Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye karşı homurdanan isimler arasında yer alan ve imzacılara destek verdiği iddia edilen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, oğlu Çınar'ın sünnet etkinliğine partisinin il başkanı Necat Karataş ve il yönetimini davet etmeyince kriz gün yüzüne çıktı. Belediye başkanı, oğlunun sünnetine il başkanını çağırmadı
MHP İzmir'de çatlak derinleşti: Acar Karataş'ı çağırmadı!
Haberler / Yerel Politika
1 Ağustos 2016 Pazartesi 09:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI  - MHP'nin İzmir'de yerelde iktidar olduğu tek ilçe olan Aliağa'da Belediye Başkanı Serkan Acar ve partisinin İl Teşkilatı arasında uzun süredir devam eden kriz gün yüzüne çıktı.

İL BAŞKANINI ÇAĞIRMADI

Genel seçimler sonrası parti içinde Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye karşı homurdanan isimler arasında yer alan ve muhaliflere destek verdiği iddia edilen Acar, oğlu Çınar'ın pazar günü yapılan sünnet etkinliğine partisinin il başkanı Necat Karataş ve il yönetimini davet etmedi.

Acar'ın ilçedeki siyasi parti başkanlarını telefonla davet etmesine rağmen, partisinin il başkanını ve il yönetimini çağırmaması Bahçeli'ye tam destek veren Karataş ve yönetimi ile imzacılara destek verdiği iddia edilen Acar arasında uzun süredir devam eden 'soğuk savaşı' gözler önüne serdi. 

SOSYAL MEDYADAN HABERDAR OLDULAR

Karataş ve yönetimi Acar'ın oğlunun sünnetinden sosyal medya aracılığıyla haberdar oldu.

ÇAĞRILMADIĞIMIZ YERE GİTMEYİZ
İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, Ege Postası'na yaptığı açıklamada “Kendisinin özel bir programı. Davet edip etmemek, çağırıp çağırmamak kendisiyle ilgili bir durum. Davet etmek zorunda değil. İl teşkilatı olarak biz sünnet etkinliğinden sosyal medya aracılığıyla haberdar olduk. Çağrılmayan yere gidemeyiz. Düğüne sünnete çağrılmadıkları halde bir tek pamuk helvacılarla baloncular gider. İl Başkanımız ve il yönetimimiz olarak biz de çağrılmadığımız için gitmedik” dedi. 

İSMİ AK PARTİ'YLE ANILIYOR
Acar yakın zamanda ’Milletin Ekibi’ projesi başlatmış ve  partiden bağımsız bir ekip oluşturmuştu. Acar'ın ismi uzun süredir AK Parti'yle anılıyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası