Ege Postası
Geri

MHP İzmir'den EBSO'ya ziyaret

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ve İl Başkanı Necat Karataş'ın EBSO'yu ziyaret etti.
MHP İzmir'den EBSO'ya ziyaret
Haberler / Yerel Politika
24 Mayıs 2013 Cuma 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ve İzmir İl Başkanı Necat Karataş, tekrar göreve seçilen Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ı ziyaret ederek, başarı diledi.


Türkiye’ye örnek bir genel kurul gerçekleştirdikleri için Yorgancılar’ı tebrik eden Tanrıkulu, “Tek liste ile girdiğiniz seçimden başarıyla çıkmanız size duyulan güvenin kanıtı oldu. Ender Yorgancılar başkanlığındaki ekibin yeni dönemde de büyük projelere imza atacağına inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Yorgancılar’ın makamında, sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Karataş da Yorgancılar ve ekibini tebrik ederek, “İzmir halkının gözünde çok farklı bir yeriniz var, siyaset üstü kimliğiniz İzmirlinin güvendiği isimler arasında olmanızı sağladı. Yeni dönem hem sizin için hem de İzmir için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yorgancılar ise “ Biz de birer kamu görevlisiyiz. Görevimizi yerine getirirken kırmızı çizgilerimiz var; Atatürk’ün bize verdiği bayrak, vatan, dil ve Cumhuriyet. Hepimiz bu çizgilerden sapmadan proje üretiyoruz. Biz de MHP’ye çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası