Ege Postası
Geri

MHP İzmir’de iki istifa

MHP Torbalı ve Çiğli ilçe başkanları belediye başkan aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti. Her iki ilçe başkanı da kendi ilçelerinde belediye başkan aday adayı oldu. Başkanlık için yola çıktılar
MHP İzmir’de iki istifa
Haberler / Yerel Politika
15 Kasım 2018 Perşembe 13:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-MHP Genel Merkezi tarafından belediye başkan ve meclis üye adayı adayı olmak isteyen ilçe başkan ve yönetimleriyle il yönetim kurulu üyelerine istifa için verilen süre bugün dolacak. Gönlünden belediye başkan adaylığı geçen isimlerin bugün saat 17.00’ye kadar istifa etmesi gerekiyor.

Sürenin dolmasına saatler kala MHP İzmir teşkilatında Torbalı ve Çiğli ilçe başkanları belediye başkan adaylığı için yola çıkma kararı verdi.

MHP Torbalı İlçe Başkanı Muhammed Oral ve Çiğli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız görevlerinden istifa etti. Kendi ilçelerinde belediye başkan aday adaylığı için istifa eden başkanların dışında yönetim kurulunda istifa olup olmayacağı ise akşam saatlerinde netleşecek.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası