Ege Postası
Geri

MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığından kan bağışı

MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı Türk Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdi.
MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığından kan bağışı
Haberler / Yerel Politika
11 Mayıs 2021 Salı 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, kaymakamlık önündeki Mobil Kan Merkezi’ne giderek kan verdiklerini ifade etti.

Siyasi çalışmalarının yanında sosyal, kültürel ve ekonomik çalışmalara da ağırlık verdiklerine değinen Yılmaz, salgın nedeniyle azalan Türk Kızılay'ın kan stoklarına destek vermek için kan bağışı kampanyasına katıldıklarını aktardı.

YIlmaz, şunları kaydetti:

"İlk etapta yönetim kurulumuz, kadın kollarımız ve Karşıyaka Ülkü Ocakları başkanımız ve üyelerimizle birlikte kan verdik. Birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışmaya büyük ihtiyaç duyduğumuz bu sıkıntılı günlerde değerli Karşıyakalı hemşerilerimizi ve partimiz üyesi arkadaşlarımızı Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek vermeye davet ediyorum. Unutmayalım ki bir ünite kan, bir can demektir. Yüce dinimize göre bir can kurtarmak, insanlığı kurtarmakla eşdeğerdir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası