Ege Postası
Geri

MHP'den yeni atanan DSP il yönetimine hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Demokratik Sol Parti (DSP) Samsun İl Başkanlığı'na yeni atanan Dursun Güney ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.     Samimi...
MHP'den yeni atanan DSP il yönetimine hayırlı olsun ziyareti
Haberler / Genel
17 Nisan 2013 Çarşamba 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Demokratik Sol Parti (DSP) Samsun İl Başkanlığı'na yeni atanan Dursun Güney ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

    Samimi bir ortam da geçen tanışmadan sonra sohbet eden her iki parti yöneticileri birbirlerine başarılar dileyip ülke gündemini yönelik kısa bir değerlendirme yaptı.

    Demokratik Sol Parti İl Başkanı Dursun Güney, halen üretim yapan bir çiftçi olduğu belirterek bilhassa hayvancılık yapan çiftçilerin düşürüldüğü borç batağından çıkmasının çok zor olduğunu, kredilerin vadeleri geldiğinde çok sayıda çiftçinin takibe uğrama riski ile karşı karşıya kalacağını belirtti.

    Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Şaban Kılıç ise ülke genelinde iktidar tarafından başlatılan bölünüp-parçalanma fırtınasının ılımanlaştırılması için olağanüstü bir gayret sergilendiğini, bu tür perdelemeleri aralayıp gerçekleri Türk Milletinin önüne sereceklerini söyledi.

    Şaban Kılıç, her türlü olumsuzluk ve imkansızlığı fırsata çevirme gayreti içinde olduklarını, gerçeklerin köy köy, ev ev , fert fert gidilip anlatılacağını, Türk milletinin sahtekarlara, soygunculara ve bölücülere asla fırsat vermeyeceğine inançlarının tam olduğunu kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası