Ege Postası
Geri

MHP'li Şahin'den Kılıçdaroğlu'na tezkere yanıtı: 'Emperyalizm sözcüsü'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tezkere konuşmasına yanıt MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den geldi. Şahin sosyal medya hesabından, "Bende CHP'nin Emperyalizmin sözcülüğünü yapmasını kabul etmiyorum. Söylemleriniz amerikanın söylemleriyle aynı bunda bir ilginçlik yok mu?" dedi. 
MHP'li Şahin'den Kılıçdaroğlu'na tezkere yanıtı: 'Emperyalizm sözcüsü'
Haberler / Politika
19 Ekim 2023 Perşembe 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Irak ve Suriye tezkereleri ülke gündeminden düşmedi. Meclis'ten geçtikten sonra Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren tezkere MHP ve CHP'yi bir kere daha karşı karşıya getirdi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz Salı günü gerçekleştirdiği grup toplantısında, "Bak Sayın Kılıçdaroğlu, sen de iyi biliyorsun ki, Türkiye’ye gayrimeşru yabancı postalların ayak basması diye bir şey yoktur. Şayet olursa verilecek sadece bir canımız vardır, çiğnenmesi gerekecek bir bedenimiz vardır, onlar da vatana, millete bin defa feda olsun" ifadelerine yer vermişti. 

Bahçeli'nin sözlerine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu aynı gün gerçkeleşen partisinin grup toplantısında yanıt verdi. Kılıçdaroğlu açıklamasında,  “Bahçeli diyor ki; ‘Türkiye'ye gayrimeşru yabancı postalların ayak basması diye bir şey yoktur…’ Yani meşru postallar gelebilir. Biz meşru postal da istemiyoruz kardeşim. Ülkemizin mübarek topraklarında yabancı asker postalı istemiyoruz" demişti. 

'EMPERYALİZM SÖZCÜLÜĞÜNÜ KABUL ETMİYORUM' 

Kılıçdaroğlu'nun tezkere açıklamalarına yanıt MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin yanıt verdi. Şahin sosyal medya hesabından, "Bende CHP'nin Emperyalizmin sözcülüğünü yapmasını kabul etmiyorum. Söylemleriniz amerikanın söylemleriyle aynı bunda bir ilginçlik yok mu?" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası