Ege Postası
Geri

MHP'li Şahin'den yerel seçim mesajı: 'İzmir zulümden kurtulsun'

MHP İzmir’de tek adaylı il kongresi tamamlandı. Mevcut İl Başkanı Veysel Şahin 587 oy alarak bir dönem daha MHP İzmir teşkilatına başkanlık yapacak. Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Şahin, “ İzmir’in de mutlaka alınması gerekiyor. İzmir’in bu zulümden kurtulması gerekiyor” dedi. Öte yandan Veysel Şahin, İYİ Parti’nin İzmir’de Ümit Özlale’yi aday göstermesine yönelik yaptığı eleştiride, “Ümit Özlale tavşan adaydır. Ben inanmıyorum aday olduğuna. Pazarlık yükseltmek için yapılan bir hamle” dedi.
MHP'li Şahin'den yerel seçim mesajı: 'İzmir zulümden kurtulsun'
Haberler / Yerel Politika
17 Eylül 2023 Pazar 17:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi, bugün Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda gerçekleşti.

 600 delegenin oy kullanacağı kongrede Mevcut İl Başkanı Veysel Şahin tek aday olarak seçime girdi. Şahin, 587 oyla yeni dönemde de MHP İzmir İl teşkilatına başkanlık yapacak.

Kongreye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Veysel Şahin, CHP İzmir’de dün gerçekleşen 12 saatlik kavgalı kongreyle kıyaslayarak, “Bu da bizim farkımız” dedi. Şahin açıklamasında,  “Şükürler olsun İzmir’de Türk milliyetçileri bugün çok güzel, çok muntazam bir kongre gerçekleştirdiler. Hepimiz bir araya gelmekten, yeni yönetim kurmaktan çok mutluyuz. Dün gerçekleşen CHP İzmir İl Kongresini ben de üzülerek seyrettim. İşte bu da bizim farkımız” dedi.

"KONGRE TAŞKIN'A CEVAP OLDU"

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın’ın, “iki saatlik kongre yapıyorlar” sözlerini eleştiren Şahin, “Yüksel Taşkın geçen hafta bir saygısızlık etmişti, ben cevap vermemişti. Bugünkü kongremiz ona cevap oldu” ifadelerine yer verdi.

"İZMİR'İN BU ZULÜMDEN KURTULMASI GEREKİYOR"

Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Şahin, "İzmir’de daha etkili bir Cumhur İttifakı göreceğiz. Bütün hazırlıklarımız o yönde. Başarılı olmaya çalışacağız. Cumhur İttifakı 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde küresel sermayenin baskılarına rağmen çok başarılı oldu. Açık ara bir fark vardı. Yerelle genel birlikte senkronize çalışmayınca bir uyumsuzluk oluyor. İzmir’de de bu uyumsuzluğu görüyorsunuz. Tunç Soyer, söylediklerinin yüzde 80’inini yaptım diyor. 4,5 yılda 60 trilyon liramızı harcadı. Bize 4 tane proje gösteremiyor. İstanbul’un, Ankara’nın, Adana’nın, Mersin’in mutlaka geri alınması gerekiyor. İzmir’in de mutlaka alınması gerekiyor. İzmir’in bu zulümden kurtulması gerekiyor. Anadolu’ya bakın, belediye hizmetinin ne olduğunu görün” diye konuştu.

"TAVŞAN ADAY"

İYİ Parti’nin İzmir’de İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale’yi aday çıkarmasına yönelik açıklamalarda bulunan Şahin, “Ümit Özlale tavşan adaydır. Ben inanmıyorum aday olduğuna. Pazarlık yükseltmek için yapılan bir hamle” dedi.

 

 

MHP İzmir’de kongre tam gaz: Tek aday Şahin’den adaylık açıklaması
 

 

 

MHP’li Yalçın İzmir kongresinde muhalefeti topa tuttu: Vurgun yemiş balıklar
 

 

 

MHP İzmir’de kongre günü: Tek adaylı seçim

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası