Ege Postası
Geri

MHP'li Vural'dan ilginç seçim promosyonu!

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, diş sağlığı seti dağıtıyor... Vural, yeniden aday olduğu 1. seçim bölgesinde çocuklara ağız ve diş sağlığının önemini anlatan kutu içinde diş macunu ve diş fırçası dağıtıyor.
MHP'li Vural'dan ilginç seçim promosyonu!
Haberler / Seçim
14 Mayıs 2015 Perşembe 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Renkli kişiliğini seçim çalışmalarına da yansıtan MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, üstü açık ciple elinde mikrofonla cadde ve sokaklarda seçim vaadlerini anlatırken, seçmen olmasalar da çocuklara ağız ve diş sağlığının görsellerle anlatıldığı kutu içinde üç kullanımlık diş macunu ile diş fırçası hediye ediyor. Seçim kampanyasını sosyal sorumluluk projesine dönüştüren Vural, "Yüzlerce kişiye dokunuyorum, hal hatır sorup sohbet ediyorum. Dertlerini dinliyor, çözümleri anlatıyorum. Bu samimiyet ve sıcaklığa karşılık böyle bir hediye vermeyi düşündüm. Türkiye'de ağız ve diş sağlığına önem verilmiyor. Bu bilincin oluşmasına katkı sağlarsam ne mutlu bana. Siyasetçinin bu da görevi olmalı. Örnek olmalı, mesaj vermeli" dedi. (Elif Demirci/DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası