Ege Postası
Geri

MHP lideri Bahçeli: Tercihim sınıf arkadaşım olur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM kulisinde; bir gazetecinin altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı için anket yapılacağı yönündeki sorusu üzerine; “Eğer birisi ankette bana gelirse, derse ki altılı masada anket yapıyoruz, siz bu ankette kimi tercih edersiniz veyahut benimsersiniz derseniz bana, tercihim sınıf arkadaşım derim” açıklamasını yaptı.
MHP lideri Bahçeli: Tercihim sınıf arkadaşım olur
Haberler / Politika
5 Aralık 2022 Pazartesi 16:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; TBMM Genel Kurulu’ndaki bütçe görüşmelerine verilen arada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bahçeli, bir gazetecinin; altılı masanın adayı ile ilgili anket yapılacağı yönündeki sorusu üzerine; “Eğer birisi ankette bana gelirse, derse ki altılı masada anket yapıyoruz, siz bu ankette kimi tercih edersiniz veyahut benimsersiniz derseniz bana, tercihim sınıf arkadaşım derim" dedi. Bahçeli, bahsettiği adayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğu yönündeki soru karşısında “Sınıf arkadaşımdır” diye yanıtını yineledi.

Kılıçdaroğlu ile Bahçeli’nin, Ankara Ticari İlimler Akademisi’nde aynı dönemde okudular. Bahçeli, Mayıs 2010’da Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı olarak seçilmesinin ardından, sorulan soru üzerine “Başarılı bir öğrenciydi, başarılı bir bürokrat oldu. Şimdi de başarılı bir siyasetçi olmasını bekliyoruz” demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası