Ege Postası
Geri

MHP'nin İzmir adayı Koç'tan kontenjan vekil çıkışı

MHP İzmir 2’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç partilerin kontenjan aday ve milletvekillerine eleştirilerde bulundu. Koç, “İzmir’in bir problemi var. İzmirli seçmen seçimden sonra arasında milletvekili göremiyor. Partiler ön sıralara kontenjan adaylarını yerleştiriyor, o adaylar da seçildiğinde ‘İzmir’in durumu nedir'’ diye bir kere bile gelmiyor. Yanımızdaki Manisa’ya bölge teşviki uyguladılar. İzmir’in 26 vekili dönüp İzmir’in ekonomisi ne oluyor diye sormadı” diye konuştu. MHP'nin İzmir adayı Murat Koç'tan
MHP'nin İzmir adayı Koç'tan kontenjan vekil çıkışı
Haberler / Seçim
28 Mayıs 2015 Perşembe 17:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Genel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin milletvekili adayları saha çalışmalarına iyice hız kazandırdı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç son olarak Bornova’da eski komşularıyla bir araya geldi.

 Tuğba Simit Sarayında gerçekleyen toplantıda konuşan Koç ekonomi ve üretim vurgusunun yanı sıra vekil seçildiği takdirde yapacaklarından da bahsetti. Koç ayrıca tüm partilerin kontenjan adaylarına ve milletvekillerine de yüklendi.



EN SAĞLAMINI YAPMAN GEREKİYOR
Koç, “Ben burada yıllarca oturdum. Müteahhit olarak Bornova’nın en sağlam binasını yaptım. Bir işi yapıyorsan en sağlamını yapman gerekiyor. Ülkemizin de sağlam bir şekilde çalışması, çok çalışması ve üretime ihtiyacı var. Kalkınalım. Çocuklarımız, gençlerimiz daha güzel bir ülkede yaşasın. Eğer refah, mutluluk içinde yaşamak istiyorsak üretim sürecinin içinde olmalıyız. Bakın Çin öyle yapıyor” dedi.

PARMAK İNDİRİP KALDIRAN OLMAYACAĞIM
Meclise girdiğinde parmak indirip kaldıran değil halkın içinde yer alan bir vekil olacağını vurgulayan Koç partilerin kontenjan aday ve milletvekillerine de yüklendi. Koç, “Ben günde yaklaşık 16 saat çalışırım. Vekil olursam inanın aynı şekilde 16 hatta 18 saat çalışmayı sizlere vaat ediyorum. İzmir’in bir problemi var. İzmirli seçmen seçimden sonra arasında milletvekili göremiyor. Partiler ön sıralara kontenjan adaylarını yerleştiriyor, o adaylar da seçildiğinde ‘İzmir’in durumu nedir'’ diye bir kere bile gelmiyor. Yanımızdaki Manisa’ya bölge teşviki uyguladılar. İzmir’in 26 vekili dönüp İzmir’in ekonomisi ne oluyor diye sormadı.   İzmir’in çektiği sıkıntıdan haberdar olmadılar. İşte ben bunlardan dolayı milletvekili adayı oldum. Vekil olursan bölgesel teşvikin kalkması için çalışıp İzmir’in ekonomisine sahip çıkmaktır. Milletvekili sistemini değiştirmeye de kararlıyım. Parmak indirip kaldıran değil halkın içinde olan bir milletvekili olacağım. Artık kendi insanımıza oy verelim. Kendime güveniyorum. Çok çalışacağım” ifadelerini kullandı.

GENÇLERE MÜJDE
8 Haziran’da vekil olduğu takdirde yapacaklarından da bahseden Koç, “ Üniversite mezunları işsiz. İzmir’de 9 tane üniversitemiz var. Bu üniversiteleri ülkeye faydalı hale getireceğiz. Genç ve çocuklarımız için Bornova’nın girişine Çiçekliköy yakınlarına spor kompleksleri yapacağız” dedi.

KADINLAR BAŞTACIMIZ
Kadınların siyasetteki öneminin asla yadsınamayacağını dile getiren Murat Koç ,özellikle İzmirli kadınlarla birlikte , İzmir’e iz bırakacak projeler yapacağını söyledi.
Başta kadınlarımızın aile içindeki konumu olmak üzere aile kurumu güçlendirilmesinin , aile bireyleri arasındaki bağlılığı ve aile bütünlüğünü koruyucu politikalar geliştirilmesinin önemine değinen Koç,  Aileyi ve sosyal fonksiyonlarını zayıflatıcı unsurlar ortadan kaldırılmasının ne denli gerekli olduğunu anlattı. Koç sözlerine şöyle devam etti.
 Toplumsal cinsiyet eşitliği politikalara oluşturulmasının , politika süreçlerinin tüm evrelerinde ve düzeylerinde erkeklerle kadınlar arasındaki eşitliği oluşturulacağının farkındayız.

 Kadınların istihdam edilebilirlikleri geliştirilerek işgücü piyasasında dezavantajlı konuma düşmeleri  önlemek  ve çalışma hayatında kadınlara yönelik negatif ayrımcılığa son vermek için çalışmalar yapacağız.. Kadınların işgücüne katılımı desteklemek için söz veriyorum.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası