Ege Postası
Geri

MHP'nin İzmir patronundan çağrı

İzmir’de büyükşehir ve 25 ilçe belediye başkan adayını belirleyen MHP, seçim stratejisini belirlemeye çalışıyor. CHP’yi yerel, AK Parti’yi ise genel konularla vurmaya hazırlanan MHP, kentin farklı noktalarında seçim büroları kuracak. Ayrıca facebook, twitter gibi sosyal medya ağlarını aktif bir şekilde kullanacak.
MHP'nin İzmir patronundan çağrı
Haberler / Yerel Politika
2 Ocak 2014 Perşembe 18:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Onur ÇAKIR/EGE POSTASI HABER SERVİSİ- MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, CHP ve AK Parti’ye çağrıda bulunarak, “Üç partinin adayı belli oldu. Bir televizyon programına çıksınlar. Projelerini, yapacaklarını anlatsınlar” dedi. Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçime kadar en az üç kez kente gelmesi planlandı.

MHP İzmir’de Büyükşehir adayı olarak Murat Taşer’i belirlerken, Seferihisar, Kemalpaşa, Çeşme, Balçova, Menderes dışındaki ilçe adaylarını belirledi. Yapacakları çalışmaları anlatan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Genel başkanımız seçime kadar üç kez İzmir’e gelmesini planlıyoruz. İlk ziyaretlerinde sivil toplum kuruluşları, meslek odaları başkanlarını ve muhtarlarımızı genel bakanımızla buluşturmak istiyoruz. İkinci ziyaretlerinde ise ilçeleri dolaşarak hemşerilerimizle buluşacağız. Son olarak ise ‘büyük İzmir şöleni’ ismiyle bir organizasyon yapmak hedefliyoruz” dedi.

DİĞER SEÇİMLERİ ETKİLEYECEK

Karataş, yerel seçimde çıkacak sonucun önemin değinerek, şunları söyledi:
“Yerel seçimin sonucu önümüzdeki iki seçimi direk etkileyecektir. Bu yerel seçimlerde genel konular gündeme gelecektir. Başbakan ve AKP yolsuzluk hadisesinin üzerini örtme gayreti içinde. Operasyonların önü kesilmeye çalışılıyor. Başbakan yargıyı, emniyeti bastırmayı, bu meselelerin üzerini kapatmaya çalıştığının farkındayız. AKP’nin Büyükşehir adayı Binali Yıldırım’ın yapacağı çalışmalar ne kadar yerel olabili? Başbakan’ın konuşmaları gündeme gelecek. Bunlara nasıl cevap verece? AKP bu seçimi, yerel seçim havasında yönetemeyecek. Çıkardığımız adaylara bakıldığında yerele ne kadar önem verdiğimizi herkes görecektir. Murat Taşer, İzmir’in bildiği, tanıdığı bir isim. MHP’nin belediyecilik anlayışını İzmirli vatandaşlara anlatacağız”

HODRİ MEYDAN!
AK Parti ve CHP’ye çağrıda bulunan Karataş, Büyükşehir Belediye başkan adaylarının bir televizyon programına katılarak projelerini ortaya koymasını önerdi. Karataş, “CHP’nin adayı Kocaoğlu, AKP’nin adayı Yıldırım, bizim adayımız Taşer, ekranın karşısına geçip İzmir’i bir değerlendirsin. Kimin ne olduğunu hemşerilerimiz karar versin” dedi.

SOSYAL MEDYA ATAĞI
Öte yandan MHP, propaganda süreci boyunca sosyal medya ağlarını aktif bir şekilde kullanacak. Adayların yaptığı ve yapacağı çalışmalar buradan duyurulacak. Ayrıca kent merkezinde oluşturulacak merkezden, seçim koordine edilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası