Ege Postası
Geri

MHP’den fon soruşturması için yeni sinyal

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, fon soruşturması ile ilgili dikkati çeken bir açıklamada bulunarak, "Zannediyorum, şahit olacağımız daha önemli gelişmeler olacak" ifadelerini kullandı.
MHP’den fon soruşturması için yeni sinyal
Haberler / Politika
26 Eylül 2026 Cumartesi 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İznik ilçesindeki DSİ Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde, MHP Bursa İl Başkanlığı tarafından istişare kampının kapanışında düzenlenen basın toplantısında, MHP'nin kurulduğu günden beri milletin menfaatleri için sarsılmaz bir Türkiye sevdasıyla çalıştığını, ülkenin çıkarlarını muhafaza etmeye gayret gösterdiğini söyledi.

Türkiye'yi bölme, parçalama, istikrarsızlık bataklığına sürükleme planlarının her zaman MHP'nin milli duruşuna takıldığını belirten Büyükataman, "MHP, Türk milletinin hak ettiği refaha kavuşması için çalışmış, her türlü ekonomik ve toplumsal meselede yapıcı bir rol üstlenmiştir" diye konuştu.

Fon soruşturmasına ilişkin Büyükataman, şunları kaydetti:

-Devlet gereğini yapıyor. Devlet, bekler, takip eder, bütün meselelerin kimsenin kuşkusu olmasın, en ince detayına kadar takipçisi olur.

-Günü geldiğinde de yapılan usulsüzlükler, haksızlıklar, kamu vicdanını rahatsız eden birtakım hususlar hakkında gerekli adımları atarak, sorumluluğunu yerine getirir. Bu son konuda, zannediyorum, şahit olacağımız daha önemli gelişmeler olacak."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası