Ege Postası
Geri

MHP’li Kadınlar seçimlere hazır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem, İzmirlilerin sorunlarını çok iyi bildiklerini belirterek “Sıkıntıları ve çözümleri biliyoruz. Tüm gücümüzü kullanıp sahada çok etkili olacağız” dedi. Çözümün MHP’de olduğunu anlatacaklarını kaydeden Yöndem, “Çalınmadık kapı, girilmedik sokak bırakmayacağız. MHP İzmir İl Teşkilatımızın tüm organları gibi Kadın Kollarımız da seçime hazır” diye konuştu.
MHP’li Kadınlar seçimlere hazır
Haberler / Yerel Politika
29 Ağustos 2013 Perşembe 13:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yerel seçimlere kadar tüm enerjilerini İzmirlilerle buluşmak için harcayacaklarını belirten MHP Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem, bir yıla yakın süredir ilçelerde kadın kolları teşkilatlarının ev sahipliğinde sürdürdükleri toplantılar, yaptırdıkları kamuoyu yoklamaları ve gerçekleştirdikleri ev ziyaretlerinin ardından vatandaşın beklentilerini analiz ettiklerini ifade etti. Teşkilat olarak eksiklerini ve stratejilerini belirlediklerini anlatan Yöndem, “Eylül ayından itibaren tüm enerjimizi İzmir sokaklarında, hemşehrilerimizle buluşmak için harcayacağız. Yerel seçimlerden başarıyla çıkacağımıza inancımız tam” dedi.

Yaptıkları toplantılar, kamuoyu yoklamaları ve ev ziyaretlerinde hep aynı sonuçlara vardıklarını vurgulayan Yöndem sözlerini şöyle sürdürdü; “kadınlarımız, yoksulluktan, işsizlikten, mutfağa düşen yangından şikayetçi. Toplumun etnik ve mezheplere ayrıştırılmasından, ‘benden değilsen yok olmaya mahkûmsun’ anlayışından ve siyasi iktidarın bölücülüğe karşı aciz ve tavizkar tavrından çok tedirgin ve olağan üstü tepkililer.”

İzmir MHP diyecek
Saha çalışmaları hakkında bilgi veren Yöndem, “Her ilçe teşkilatımız kendi ilçesinde aralıksız olarak çalışacak, girilmeyen sokak, çalınmayan kapı kalmayacak. Çarşıda, pazarda esnaf ve halkla buluşarak hem yerinde gözlem yapacak hem de vatandaşın sıkıntıları dinleyeceğiz. MHP’nin İzmir için projelerini, anlatacağız. İktidarda bulunan AKP hükümetinin ve yerelde CHP iktidarlarının ‘ben yaptım oldu’ anlayışına son vermek, yıllardır İzmir’de oynanan iki partili siyaset oyununu bozmak için yerel seçimler büyük bir fırsattır. İzmir halkının bu fırsatı değerlendireceğine, önümüzdeki yerel seçimlerde hizmet ve insan merkezli MHP Belediyeciliğiyle buluşacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası