Ege Postası
Geri

MHP’li başkandan çocuk parkı ziyareti

Çocuk istismar ve cinayetlerine dikkat çekmek için Üçyol’da bulunan Hürriyet Parkı’na gidip, çocuklara balon, rüzgar gülü, pamuk şeker dağıtan ve onlarla bir süre sohbet eden MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Bakır, “Onları korumak bizim öncelikli görevimizdir. Bu görevin ihmal edilmesine ve çocuklarımızın zarar görmesine izin vermeyeceğiz” dedi. MHP’li başkandan çocuk parkı ziyareti
MHP’li başkandan çocuk parkı ziyareti
Haberler / Yerel Politika
7 Temmuz 2018 Cumartesi 14:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Bakır, beraberinde ilçe kadın kolları başkan ve üyeleri olduğu halde son yıllarda giderek artma eğilimi gösteren çocuk istismar ve cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla Üçyol Hürriyet Parkı’nda çocuklarla buluştu.

Çocuk istismar ve cinayetlerinin kabul edilemez olduğunu belirten MHP İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Bakır, partilerinin çocuk istismar ve cinayetlerini önleme konusunda atılacak her adımda gereken tüm desteği vereceklerini belirtti.

FATMA BAKIR: ÇOCUKLARI KORUMAK BİZİM ÖNCELİKLİ GÖREVİMİZ

Başkan Bakır, “Çocuklarımız bizim emanetlerimiz, geleceğimiz ve en değerli hazinemizdir. Onları korumak bizim öncelikli görevimizdir. Bu görevin ihmal edilmesine ve çocuklarımızın zarar görmesine izin vermeyeceğiz. Biz MHP olarak, çocuklarımızın korunması, esenliği ve layık oldukları yüksek standartlardaki fırsatlardan yararlanarak yetiştirilmeleri için etkin bir şekilde çalışacağız” dedi.

MHP’Lİ BAŞKAN FATMA BAKIR, ÇOCUKLARA BALON, RÜZGAR GÜLÜ, PAMUK ŞEKER DAĞITIP SOHBET ETTİ

Parktaki çocuklarla bir süre sohbet edip şakalaşan ve onlara balon, rüzgar gülü, pamuk şeker dağıtan MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Bakır, açıklamalarını, “Bugün de bu konuya farkındalık yaratmak için küçük dostlarımıza misafir olduk. Dünyaya bir çocuğun gözünden bakmak ve birbirinden farklı olmayan masumiyetlerin yüzlerindeki mutluluğa, gözlerinde ışıltıya şahit olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Böylesine muhteşem bir atmosferin oluşumunda emeği geçen il kadın kolları yöneticilerim ve ilçe kadın kolları başkanlarıma canı gönülden teşekkür ederim” şeklinde sonlandırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası