Ege Postası
Geri

MSB duyurdu: Suriye'de 43 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, "Cizre şehidimiz için cezalandırma atışları yapıldı ve en az 34 terörist etkisiz hale getirildi" açıklamasında bulundu. Açıklamada ayrıca Suriye'de dünden bu yana toplam 43 teröristin etkisiz hale getirildiği de belirtildi.
MSB duyurdu: Suriye'de 43 terörist etkisiz hale getirildi
Haberler / Güncel
3 Şubat 2022 Perşembe 13:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milli Savunma Bakanlığı, "El Bab’da en az 9 sivili katleden terör örgütü PKK/YPG’den misliyle hesap soruldu! El Bab, Dadat, Cibrin ve Tall Malid bölgelerindeki üs bölgelerimize taciz ateşi açan teröristlere Cizre şehidimiz için cezalandırma atışları yapıldı ve en az 34 terörist etkisiz hale getirildi." açıklamasında bulundu.

Bakanlık ayrıca, Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açarak saldırı girişiminde bulunan 9 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini de bildirdi.

Açıklamada, "Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açarak saldırı girişiminde bulunan 9 PKK/YPG'li terörist, kahraman komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

Açıklamaya göre Suriye'de Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgesinde toplam 43 terörist etkisiz hale getirildi. HABERTURK.COM

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası