Ege Postası
Geri

Macera Parkı'nda sona doğru

Ödemiş Belediyesi tarafından Türkmen Mahallesinde yapılan Macera Parkı’nda çalışmalar hızla ilerliyor. Park, çocuklar kadar gençlerinde ilgisini çekecek şekilde tasarlandı.
Macera Parkı'nda sona doğru
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Haziran 2017 Perşembe 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Belediyesi, Türkmen Mahallesi’de bulunan mevcut Vali Kemal Nehrozoğlu Parkı’nı yeniden düzenliyor. 2 bin 725 metrekarelik alanda yapılan park her yaş grubundan vatandaşların kullanabileceği şekilde tasarlandı. Park alanında çalışmalar devam ederken, macera grupları monte edilmeye başladı. Yapılacak park alanında Ödemiş’te ilk kez uygulanacak ekipmanlar kullanılacak. Park alanında; 3 katlı, 21 platformlu  zorlu bir ortamda heyecan ve adrenalin yaşanacağı herkesin kullanabileceği bir ip parkuru, 13 metre uzunluğunda çift taraflı tırmanma duvarı ve atlama kulesi yapılacak.

Bunların yanı sıra küçük yaştaki çocuklar için yeni nesil oyun grupları monte edilecek. Çalışmaların Ağustos sonunda tamamlanması planlanıyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası