Ege Postası
Geri

Madrid derbisi öncesi nefesler tutuldu

İspanya'da La Liga’nın 7. haftasında Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak Real Madrid-Atletico Madrid derbisi öncesi nefesler tutuldu. Real Madrid - Atletico Madrid maçını bu akşam 23.00'ten itibaren NTV Spor Smart'tan canlı olarak izlenebilecek.Son...
Madrid derbisi öncesi nefesler tutuldu
Haberler / Spor
28 Eylül 2013 Cumartesi 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İspanya'da La Liga’nın 7. haftasında Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak Real Madrid-Atletico Madrid derbisi öncesi nefesler tutuldu. Real Madrid - Atletico Madrid maçını bu akşam 23.00'ten itibaren NTV Spor Smart'tan canlı olarak izlenebilecek.

Son haftaların formda ismi Arda Turan ve takım arkadaşları, Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale gibi yıldızlar topluluğuna karşı mücadele edecek. TSİ 23.00’da başlayacak maç öncesi taraflar temkinli mesajlar verdi.

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, rakibe övgüler yağdırarak, "Atletico agresif bir takım ve teknik direktörleri Diego Simeone’nin oyunculuk karakterlerine sahip." ifadelerini kullandı.

"Real Madrid bizden daha iyi" diyen Arjantinli teknik adam Simeone de, "Real’in çok iyi kadrosu var ve kazanmak için yüzde 110 oynamak gerekiyor." şeklinde konuştu.

Ligde altıda altı yapan Atletico Madrid, 18 puanlı Barcelona ile liderliği paylaşıyor. 16 puanla üçüncü sırada bulunan Real Madrid ise 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Çarşamba günü Elche’ye karşısında Real Madrid’in son dakikada kazandığı penaltı, polemiğe neden olmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası