Ege Postası
Geri

Mahalleye şafak baskını, çocuklara oyuncak

İzmir’de narkotik ekiplerinin Özel Harekat desteğiyle düzenlendiği şafak operasyonunda 21 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Ekipler, mahalledeki çocuklara ise oyuncak...
Mahalleye şafak baskını, çocuklara oyuncak
Haberler / Güncel
23 Eylül 2013 Pazartesi 14:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’de narkotik ekiplerinin Özel Harekat desteğiyle düzenlendiği şafak operasyonunda 21 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Ekipler, mahalledeki çocuklara ise oyuncak ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmaların ardından sabah saatlerinde operasyon için düğmeye bastı. Kadifekale semtinde belirlenen adreslere, yaklaşık 950 polis memurunun katılımıyla eşzamanlı operasyon düzenlendi. Polis helikopterinin de kullanıldığı operasyonda 21 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda ise yüklü miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar, sorgulanmak üzere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İzmir'in çeşitli semtlerindeki eğlence mekanları ve sokakta uyuşturucu satanlara yönelik operasyon düzenlendiği sırada çocuklar da unutulmadı. Operasyona katılan polisler, çocuklarla yakından ilgilenerek kitap, kırtasiye malzemeleri ve oyuncak dağıttı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası