Ege Postası
Geri

Mahmud Abbas'tan Erdoğan'a teşekkür telefonu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas arasında dün akşam bir telefon görüşmesi gerçekleştiği bildirildi. Başbakanlık kaynaklarından elde edilen bilgiye göre, Mahmud Abbas, Filistin'in Birleşmiş Milletler'de...
Mahmud Abbas'tan Erdoğan'a teşekkür telefonu
Haberler / Politika
4 Aralık 2013 Çarşamba 12:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas arasında dün akşam bir telefon görüşmesi gerçekleştiği bildirildi.

Başbakanlık kaynaklarından elde edilen bilgiye göre, Mahmud Abbas, Filistin'in Birleşmiş Milletler'de 'üye olmayan gözlemci devlet statüsü' kazanmasının birinci yıl dönümü vesilesiyle Erdoğan'ı telefonla arayarak, o süreçte Türkiye'nin vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Başbakan Erdoğan ise Mahmud Abbas'a, Türkiye'nin Filistin halkına verdiği desteği, dün olduğu gibi önümüzdeki süreçte de devam ettireceğini belirtti. Görüşme sırasında Mahmud Abbas'ın, Filistinli taraflar arasındaki uzlaşı sürecinin yanı sıra İsrail ve Filistin arasında devam eden Orta Doğu Barış Görüşmeleri'ne de değindiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası