Ege Postası
Geri

Makedon Kardeş Belediyelerden Balçova’ya ziyaret

Balçova Belediyesi’nin Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’ndeki kardeş şehirleri Rosoman ve Makedonska Kamenica Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri Balçova’yı ziyaret etti.
Makedon Kardeş Belediyelerden Balçova’ya ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Kasım 2022 Perşembe 12:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz yıllarda Makedonya’nın Rosoman ve Makedonska Kamenica Belediyeleri ile kardeş kent protokolü imzalayan Balçova Belediyesi, kardeş ülkeden gelen konuklarını ağırladı. Balçova’ya üç günlük ziyarette bulunan konuk heyetler, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alarak, Semtevleri, Engelli Merkezinde, Spor Tesisleri gibi hizmet alanlarında incelemelerde bulundu. Makedon Heyet ayrıca İzmir’in tarihi ve turistik yerlerini de gezerek zaman geçirdi.

Meclis Üyeleri ile birlikte Balçova Belediyesi’nin çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Biz özellikle ortak tarihimizin yüz yıllara dayandığı ülkelerdeki şehirlerle kardeş kent protokolü imzalıyoruz. Makedonya’da bu kardeşlik bağlarımızın en güçlü olduğu ülkeler arasında yer alıyor. Dost ve Kardeş Makedonya heyetini ülkemizde ve şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk “dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası