Ege Postası
Geri

Makedonya Büyükelçisi’den Başkan Sındır’a özel davet

Makedonya Büyükelçisi Goran Taskovski, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etti. Taskovski, Başkan Sındır’ı ülkesinin bağımsızlık günü kutlamaları kapsamında İzmir’de düzenlenecek kutlamalara özel olarak davet etti. Ziyarette, iki ülke halkları arasındaki kardeşlik bağlarına vurgu yapıldı
Makedonya Büyükelçisi’den Başkan Sındır’a özel davet
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Eylül 2013 Çarşamba 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret eden Makedonya Büyükelçisi Goran Taskovski’ye, Makedonya Göçmenleri Birleştirme ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Şaban Yaprak ile Ege Makedonya Göçmenleri Derneği Başkan Yardımcısı Ramazan Tezcan eşlik etti.

Sındır Makedonların dostu

Başkan Sındır’a, 13 Eylül’de yapılacak kutlamaların davetiyesini bizzat veren Büyükelçi Goran Taskovski, ‘‘İzmir’in kurtuluşu olan 9 Eylül’ü kutlamak ve kendi bağımsızlık günümüzü kutlayacağımız etkinliğe davet etmek için geldim. Sayın Sındır Makedonya’nın ve Makedonların en önemli dostlarından biri ve bizlere yaklaşımıyla her zaman kalbimizde. İzmir ve Bornova ise benim içim çok özel. Buraya geldiğimde kendimi çok rahat, evimdeymiş gibi hissediyorum’’ diye konuştu.

Ziyareti nedeniyle Büyükelçi Goran Taskovski’ye teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Bornova’da çok sayıda Makedon kökenli vatandaşımız yaşıyor. Sayın Büyükelçi de iki ülke ve halkları arasındaki dostluğun gelişmesine önemli katkılar koyuyor. Kendisini ve Makedonya’nın bağımsızlık gününü kutluyorum’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası