Ege Postası
Geri

Mali'de Fransız rehine öldürüldü

Mali'de El-Kaide'nin Kuzey Afrika kolu olarak bilinen Akmi tarafından kaçırılan Fransız Philippe Verdon'un öldürüldüğü açıklandı. Paris Savcılığı, bu ayın başında Kuzey Mali'de bulunan cesedin Philippe Verdon'a ait olduğunu doğruladı....
Mali'de Fransız rehine öldürüldü
Haberler / Dünya
18 Temmuz 2013 Perşembe 17:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mali'de El-Kaide'nin Kuzey Afrika kolu olarak bilinen Akmi tarafından kaçırılan Fransız Philippe Verdon'un öldürüldüğü açıklandı. Paris Savcılığı, bu ayın başında Kuzey Mali'de bulunan cesedin Philippe Verdon'a ait olduğunu doğruladı.

Savcılık, cesedi Çarşamba günü Fransa'ya getirilen Verdon'un başından tek kurşunla öldürüldüğünü kaydetti. Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande da Pazartesi günü yaptığı açıklamada Fransız kuvvetlerinin Kuzey Mali'de cesede rastladığını aktarmıştı.

Philippe Verdon 24 Kasım 2011'de Kuzey Mali'de bulunduğu otelde Akmi tarafından rehin alınmıştı. El-Kaide'nin Kuzey Afrika kolu, 19 Mart'da Verdon'un öldürüldüğünü açıklamış, Paris ise bu bilgiyi doğrulamamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası