Ege Postası
Geri

Mamak Belediyesi, personelini iftar yemeğinde bir araya getirdi

Ankara Mamak Belediyesi her yıl geleneksel olarak verdiği iftar yemeğinde personelini bir araya getirdi. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar sofrasında Belediye Başkanı Akgül, orucunu personeliyle birlikte açtı. Yoğun ve etkin bir çalışma...
Mamak Belediyesi, personelini iftar yemeğinde bir araya getirdi
Haberler / Genel
20 Temmuz 2013 Cumartesi 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Mamak Belediyesi her yıl geleneksel olarak verdiği iftar yemeğinde personelini bir araya getirdi.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar sofrasında Belediye Başkanı Akgül, orucunu personeliyle birlikte açtı. Yoğun ve etkin bir çalışma temposu içinde olduklarını kaydeden Akgül, “Ramazan ayının güzelliğini çalışanlarımıza yaşatmak ve çalışanlar arasındaki uyumun devamlılığını sağlamak açısından sosyal aktiviteler yapmayı önemsiyorum. 4,5 yıldır bir aile ortamında hizmet üretiyoruz. Büyük gurur ve mutlulukla ifade ediyorum ki 25 yılda Mamak’a yapılmayan yatırımları biz sizlerle birlikte 4,5 yılda kazandırdık. İlkleri hep birlikte hayata geçirdik. Bu bir takım çalışmasıdır.” dedi.

İFTAR SONRASI UĞUR IŞILAK KONSERİ

İftar sonrası sahneye çıkan Uğur Işılak kendine has tarzıyla, alanı dolduran binlerce Mamaklıya unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan sanatçı, duygularını sahnede dile getirdiğini belirterek, "Sanat olsun, türkü olsun, büyüklerimizi anmak olsun, dünya görüşümüz olsun, bu akşamı dolu dolu geçirelim.” dedi. Mamak’ta belediye çalışmalarından memnun olan bir halk gördüğünü kaydeden sanatçı, "Mamak’ta kimle görüştüysem belediye hizmetlerini, yatırımların güzelliğini anlatıyor. Mamak’ın çok değiştiğini görüyorum” diye devam etti. Ramazan'a verilen kıymeti ve Ramazan etkinliklerini çok önemsediğini belirten Işılak, "Bizlere bu güzellikleri yaşatan, sizlerle buluşturan kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.

İftar yemeğine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, eşi Zeliha Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları ailelileriyle birlikte katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası