Ege Postası
Geri

Manchester United-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi grubunda ikinci maçına çıkacak olan sarı kırmızılı temsilcimiz Galatasaray, Manchester United deplasmanına konuk oluyor. İlk maçında kendi evinde Kopenhag’la 2-2 berabere kalan Galatasaray 1 puanla gruba başlamıştı. Peki, Manchester United Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Manchester United-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Haberler / Spor
3 Ekim 2023 Salı 16:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şampiyonlar Ligi’nde oldukça önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray, Manchester United deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Gruptan çıkabilmek adına kritik bir müsabaka olacak maç öncesi oyuncular karşılaşmaya odaklanmış durumda.

Temsilcimiz gruptaki ilk maçında kendi evinde Kopenhag ile karşı karşıya gelmiş 2-0 geriye düşmesine rağmen müsabakadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmayı bilmişti. Zorlu deplasmanda rakibin önemli eksikleri bulunurken Galatasaray’da ise Kazımcan dışında eksik bulunmuyor. Ev sahibi Manchester’da Mount, Sancho, Amrabat, Martinez, Diallo, Malacia ve Shaw eksiklerden birkaçı…

İki ekip 2012’de Şampiyonlar Ligi’nde yine karşı karşıya gelmiş ve deplasmandaki maçı Manchester United 1-0 kazanırken, Türkiye’deki maçı ise Galatasaray 1-0 kazanmıştı.

Manchester United Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray grup aşamalarındaki zorlu sınavı 3 Ekim 2023 Salı günü gerçekleşecek. Şampiyonlar Ligi’ndeki mücadele TSİ saat 22.00’de başlayacak ve Exxen dijital yayın platformu üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası