Ege Postası
Geri

Mandela'nın 9 ay sonraki ilk görüntüleri yayınlandı

Güney Afrika devlet televizyonu, son dönemde birkaç kez hastaneye kaldırılan Nelson Mandela'nın (94) görüntülerini yayınladı. Johannesburg'daki evinde Cumhurbaşkanı Jacob Zuma ve iktidar partisi yetkilileriyle görülen Mandela'nın dik duruşu...
Mandela'nın 9 ay sonraki ilk görüntüleri yayınlandı
Haberler / Dünya
30 Nisan 2013 Salı 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güney Afrika devlet televizyonu, son dönemde birkaç kez hastaneye kaldırılan Nelson Mandela'nın (94) görüntülerini yayınladı.

Johannesburg'daki evinde Cumhurbaşkanı Jacob Zuma ve iktidar partisi yetkilileriyle görülen Mandela'nın dik duruşu ve donuk bakışları dikkat çekiyor. Sessiz servis edilen görüntüde Mandela'nın bir kez tek kelime konuştuğu görülüyor. Fakat bu tek kelimelik kısmın devlet televizyonu tarafından üç kez yayınlanması dikkat çekti. Ayaklarını uzatmış Mandela'nın dizlerine beyaz bir battaniyenin örtüldüğü de görülüyor.

Zuma, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Mandela ile sohbet ettikleri, el sıkıştıkları ve kendisinin de gülümsediğini söyledi. Fakat bu ifadeleri destekleyecek bir görüntü yayınlanmadı.

Nelson Mandela en son akciğer enfeksiyonu sebebiyle hastanede 10 gün tedavi gördükten sonra 6 Nisan'da taburcu edilmişti.

Mandela'nın son görüntüsü geçtiğimiz yıl dönemin ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'un ziyareti esnasında yayınlanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası