Ege Postası
Geri

Manisa'da IŞİD operasyonu zanlıları tutuklandı

MANİSA'da terör örgütü IŞİD'e yardım ettiği ve eleman sağladığı iddiasıyla gözaltına alınan 19 kişi, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.
Manisa'da IŞİD operasyonu zanlıları tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
10 Ağustos 2015 Pazartesi 15:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı terörle mücadele ekipleri, terör örgütü IŞİD'e yardım ettiği ve eleman sağladığı belirtilen kişilere yönelik olarak geçen cuma günü operasyon düzenledi. Kent merkezindeki altı mahallede belirlenen adreslere 300'e yakın polis ile 100'e yakın jandarma tarafından gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, 19 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan 10'u emniyet tarafından diğerleri de jandarma tarafından bugün adliyeye sevk edildi. Adliye öncesi sağlık kontrolüne götürülen zanlılar için Manisa Devlet Hastanesi çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.

19 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI 

Manisa'da terör örgütü IŞİD'e yardım ettiği ve eleman sağladığı iddiasıyla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı terörle mücadele ekipleri tarafından, bugün adliyeye sevk edilen 19 kişi de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası