Ege Postası
Geri

Manisa ve Konyaspor taraftarları Süper Lig’in son bileti için Eskişehir’de

2012-2013 Futbol Sezonu PTT 1. Lig Play-Off Finali'nde Manisaspor ile Torku Konyaspor arasında oynanacak maç için her iki takım taraftarı da Eskişehir sokaklarını doldurdu. Taraftar takımlarını desteklemek için geldikleri kente Süper Lig biletini...
Manisa ve Konyaspor taraftarları Süper Lig’in son bileti için Eskişehir’de
Haberler / Spor
26 Mayıs 2013 Pazar 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2012-2013 Futbol Sezonu PTT 1. Lig Play-Off Finali'nde Manisaspor ile Torku Konyaspor arasında oynanacak maç için her iki takım taraftarı da Eskişehir sokaklarını doldurdu. Taraftar takımlarını desteklemek için geldikleri kente Süper Lig biletini alarak geri dönmek istediklerini ifade etti.

PTT 1. Lig Play-Off Finali'nde Manisaspor ile Torku Konyaspor arasında oynanacak maçın biletlerinin tamamı satıldı. Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda 19.30'da başlayacak karşılaşma öncesinde tükenen biletler nedeniyle stadyum gişesinden bilet satışı yapılmayacak. Güvenlik güçleri, biletsiz taraftarların stada girişine birinci güvenlik bariyerinden itibaren izin vermeyecek.

Maçtan önce her iki takımın taraftarları da Eskişehir sokaklarını doldurdu. Sabah saatlerinden itibaren kente gelen taraftarlar, Eskişehir’i gezdikten sonra Atatürk Stadyumu’nda buluştu. Konyaspor ve Manisaspor taraftarları kupayı alarak Süper Lig’e çıkmak istediklerini ifade etti.

Maç öncesi istenmeyen olaylar da yaşandı. Stadyum çevresinde her iki takım taraftarları karşı karşı gelince kısa süreli gerginlik yaşandı. Çevik kuvvet polislerinin araya girmesiyle olaylar yatıştırıldı. Bir Konyaspor taraftarının polis ile tartışması sonucu gözaltına alındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası