Ege Postası
Geri

Manisaspor, Buca'dan daha insaflı davrandı

Aynı maça Manisaspor taraftarları 2, Bucaspor taraftarları 50 TL ödeyecek
Manisaspor, Buca'dan daha insaflı davrandı
Haberler / Spor
14 Nisan 2016 Perşembe 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Manisa'da oynanacak Manisaspor-Bucaspor maçını ev sahibi takımın taraftarları 2 TL, Bucasporlu taraftarlar ise 50 TL ödeyerek izleyebilecek. 

İlk yarıda İzmir'de yapılan karşılaşmada Bucaspor yönetiminin kendi taraftarlarına 500 TL'den bilet sattığını hatırlatan Manisasporlu yöneticiler, ilk anda 100 TL olarak düşündükleri bilet fiyatını 50 TL'ye indirdiklerini belirterek, "Biz onlardan insaflı davrandık" dediler.

Öte yandan zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlı ekipte tedavileri devam eden Hakan Turan, Ümit Yasin, Ozan Sol, Onur ve dün yapılan antrenmanda sağ bacak ön üst adalesine darbe alan Alper takımdan ayrı yürüyüş yaptı. Futbolcuların daha iyi konsantre olması için idmanı taraftarlara ve medyaya kapatan Teknik Direktör Taner Taşkın, "Biz şampiyonluğa inandık. Taraftarımız da inansın ve bizi desteklemek için tribünleri doldursun" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası