Ege Postası
Geri

Mantar toplarken kayboldu, 6 saat sonra bulundu

MUĞLA’nın Ula ilçesinde, mantar toplamak için gittiği dağlık alanda kaybolan 84 yaşındaki Müsamettin Alkıllı, ekipler tarafından 6 saat sonra dolmuş durağında otururken bulundu.
Mantar toplarken kayboldu, 6 saat sonra bulundu
Haberler / Ege
14 Kasım 2025 Cuma 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, saat 15.00 sıralarında Ula’da meydana geldi. İlçede oturan Müsamettin Alkıllı, mantar toplamak için ormanlık bölgeye gitti. Akşam saatlerine kadar eve dönmemesi üzerine ailesi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ailenin verdiği bilgi doğrultusunda Alkıllı’nın aracının ormanlık alana yakın bir bölgede bulunduğu, ancak kendisine ulaşılamadığı tespit edildi. Kalp rahatsızlığı bulunan Alkıllı için ekipler geniş kapsamlı arama çalışması başlattı. Ekiplerin bölgedeki aramaları sonucunda, Alkıllı’nın yolunu kaybettiği ve havanın kararmasıyla birlikte uzaklaştığı belirlendi. Alkıllı, kaybolmasından 6 saat sonra jandarma ekipleri tarafından dolmuş durağında oturur halde bulundu. Vücudunda herhangi bir yara izine rastlanılmayan Alkıllı, sağlık durumunun iyi olmasına rağmen tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası