Ege Postası
Geri

Mardinliler bayramda tek yürek

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) ve İzmir Mardinliler Vakfı (MAR-VAK) Ramazan Bayramı’nı, vakıf binasında kutladı. Karabağlar Kaymakamı Sadık Tunç’un da katıldığı bayramlaşmaya Mardinliler gruplar halinde katılım gösterdi.
Mardinliler bayramda tek yürek
Haberler / İzmir
9 Temmuz 2016 Cumartesi 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İMAF ve MAR-VAK, bayram kutlamasını bayramın 2. günü gerçekleştirdi. Kutlamaya Mardin yöre dernekleri gruplar halinde katılım gösterdi.

MAR-VAK Başkanı Rasim Kahraman, Ramazan bayramının tüm İslam alemine ve hemşerilerine huzur ve sağlık getirmesini dileyerek, “Bu çatı altında bir arada olmamız ve bayramı idrak ediyor olmamız bizim için mutluluk verici. Kentimizde yaşayan bütün Mardinlilerin birliği ve beraberliği bizim için çok önemli. Birliğimiz için emek harcayan herkese teşekkür ederim” dedi.

İMAF Başkanı Ferhan Ademhan da, Ramazan bayramının Türkiye’ye ve bütün Ortadoğu coğrafyasına barış getirmesini dileyerek, “Bayramın ülkemizde barışa vesile olmasını diliyorum. Böyle günlerde yan yana gelmek ve dayanışma göstermek bunun başlangıcıdır” diye konuştu.

BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN TELEFON

Bayramlaşmada Başbakan Binali Yıldırım’ın Mardinlilere bir de sürprizi oldu. Yıldırım, Mardinliler Derneği Başkanı İsmail Bedir’i arayarak, Mardinlilerin bayramnını kutladı. Yıldırım, “Mardinliler Federasyonu ve Mardinliler Vakfı çatısı altında bir araya gelen kardeşlerim, hepinizin bayramını kutluyorum. Düşmanlarımızı azaltalım, dostlarımızı çoğaltalım. Allah birliğimizi daim kılsın” sözlerine yer verdi.

Mardinliler de alkışlarla Yıldırım’a selam gönderdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası