Ege Postası
Geri

Market çalışanını öldüren şüpheli tutuklandı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde girdiği markette kasiyere saldıran ve arkadaşını korumaya çalışan market çalışanını bıçaklayarak ölümüne neden olan Y.C.T. isimli şüpheli tutuklandı.
Market çalışanını öldüren şüpheli tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
2 Eylül 2023 Cumartesi 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde alkollü olduğu belirtilen Y. C.T. bir zincir markete girdi. İçeride bilinmeyen sebeple market çalışanlarından biri ile tartışmaya başlayan şüpheli, sinirle marketten ayrıldı. Bir süre sonra elinde bıçakla geri dönen Y.C.T. tartıştığı çalışana doğru yürümeye başladı. Saldırganı gören çalışan ve müşteriler panikle kaçarken şüpheli kasanın yanına kadar gitti.

O sırada saldırgana müdahale edip iş arkadaşını korumaya çalışan diğer çalışan A.K., şüpheli tarafından karnından bıçaklandı. Aldığı darbe sonrası yere düşen A.K., ayağa kalkarak saldırgandan kaçmaya çalıştı. Bıçaklı saldırgan Y.C.T., bir süre market içinde A.K'yi kovaladıktan sonra marketten çıkarak kaçtı. Ağır yaralanan A.K. hastaneye kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli "kasten öldürme" suçundan bugün Büyükçekme adliyesine sevk edildi. Zanlı Y.C.T. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Silivri Ceza İnfaz Kurumu'na konuldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası