Ege Postası
Geri

Masterlerin şampiyonu Seferihisar

Seferihisar Belediyesi ve Seferihisar Masterler tarafından düzenlenen 4. Masterler Plaj Futbolu Turnuvası'nın şampiyonu Seferihisar takımı oldu.
Masterlerin şampiyonu Seferihisar
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Temmuz 2017 Pazartesi 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seferihisar Belediyesi ve Seferihisar Masterler'in birlikte düzenlediği 4. Masterler Plaj Futbolu Turnuvası, Seferihisar Akarca sahilinde gerçekleşti. Buca Gediz, Alaybey, Güzelbahçe, Seferihisar, Esentepe, Akarca, Kafkaf ve Menderes takımlarının üç gün süren mücadelelerinin ardından final maçında Buca Gediz takımını penaltılarla yenen Seferihisar şampiyon oldu. Buca Gediz ikinci, Menderes üçüncü olurken turnuvanın en centilmen takımı ise Alaybey Masterler seçildi. Turnuvayı düzenleyen Seferihisar Masterler Başkanı Evrim Ataman "40 yaşın üstünde insanlar 40 dereceyi bulan sıcaklığın altında 4 yıldır ter döküyoruz. Aşırı sıcağa ve yorgunluğa rağmen sorunsuz, centilmence ve en önemlisi eğlenerek turnuvamızı sona erdirdik. Bize destek veren başta Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası