Ege Postası
Geri

MaviBahçe Kerem Görsev'i ağırlıyor

Türkiye’deki caz müziğini dünyaya tanıtan sanatçılarımızdan Kerem Görsev, MaviBahçe'de 19 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de bir konser verecek.
MaviBahçe Kerem Görsev'i ağırlıyor
Haberler / Güncel
17 Ağustos 2016 Çarşamba 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mavibahçe Kent Meydanı'nda gerçekleşecek  Kerem Görsev TRIO Konseri ücretsiz olacak. Sanata ve sanatçıya her zaman değer verdiklerini belirten MaviBahçe yetkilileri, önümüzdeki günlerde İzmirliler'in beğenisini kazanacak farklı etkinlikler düzenleyeceklerini sözlerine ekledi. 

Kerem Görsev hakkında

28 Haziran 1961'de İstanbul'da doğdu. Müzik eğitimine 1967 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı'nda başladı ve 1972 yılından sonra İstanbul Devlet Konservatuarı'nda devam etti. Caz tutukusu konservatuar yıllarında başlayan Kerem Görsev çeşitli klüplerde ve konserlerde bir çok Türk ve yabancı müzisyenle çalma imkanına kavuştu. Ed Howard, Rabin Kenyata, Doris Troy, Vinnie Night, Eric Revis, LaVerne Butler, Allan Harris, Clifford Jarvis, Harvey Thompson, Russell Gunn, Steve Kirby, Alvester Garnett ve Marcus Strickland bu sanatçılardan bazılarıdır. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası