Ege Postası
Geri

Mayına basan bir asker şehit oldu

Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası'nın Bayraktepe mevkiinde daha önce döşenen mayının patlaması sonucu 1 er şehit oldu, 1 er yaralandı. Bayraktepe mevkiinde devriye gezen jandarma erleri, Kahramanmaraşlı Mustafa Altan ile Adanalı İbrahim Özkıdır...
Mayına basan bir asker şehit oldu
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2013 Çarşamba 19:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası'nın Bayraktepe mevkiinde daha önce döşenen mayının patlaması sonucu 1 er şehit oldu, 1 er yaralandı.

Bayraktepe mevkiinde devriye gezen jandarma erleri, Kahramanmaraşlı Mustafa Altan ile Adanalı İbrahim Özkıdır bastıkları mayının patlaması sonucu ağır yaralandı. Yaralı askerler, ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yaralı askerlerden 20 yaşındaki Mustafa Altan kurtarılamayarak şehit oldu.

Iğdır Devlet Hastanesi'ne gelerek yetkililerden bilgi alan Iğdır Valisi Ahmet Pek olaydan sonra yaptığı açıklamada, "Korhan Karakolunda görevli iki askerimiz Bayraktepe mevkinde görevlerini icra ederken muhtemelen daha önce yerleştirilen mayına basması sonucu bir askerimiz şehit oldu, bir askerimiz de ağır yaralandı." dedi.

Patlamada ağır yaralanan İbrahim Özkıdır ise askeri helikopterle Erzurum'a sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası