Ege Postası
Geri

Meclis 8 Haziran’a kadar çalışmayacak

Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması hakkındaki kanun için sabahlayan TBMM Genel Kurulu, 8 Haziran Çarşamba gününe kadar çalışmayacak.
Meclis 8 Haziran’a kadar çalışmayacak
Haberler / Politika
5 Haziran 2016 Pazar 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 TBMM Genel Kurulu’nun önceki gün saat 14.00’de başlayan mesaisi, dün Sabah 06.32’e kadar aralıksız devam etti. Yasanın görüşmeleri sürerken partiler arasında, daha önce Cumartesi-Pazar günleri de çalışması kararı alınan Genel Kurul’un, 8 Haziran’a kadar çalışmamasının sağlanması için görüşmeler gerçekleştirildi. Düzenlemenin yasalaşmasının ardından varılan mutabakat çerçevesinde, Danışma Kurulu’nun; TBMM Genel Kurulu’nun 4 Haziran Cumartesi, 5 Haziran Pazar ve 7 Haziran Salı günü toplanmamasını içeren önerisi kabul edildi.

Birleşimi yöneten TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Ramazan ayının milletvekillerine, Meclis çalışanlarına, ülke ve millete hayırlar getirmesini dileyerek, birleşimi 8 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’te toplanmak üzere kapattı. (Milliyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası