Ege Postası
Geri

Meclis'te ortalık karıştı! Vekiller yere düştü

Meclis'teki bütçe görüşmeleri sırasında AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş'un, İYİ Parti'yi hedef alarak "CHP ve HDP'nin kuyruğuna takıldınız" sözleri sonrasında Meclis'te kavga çıktı. Kavga sırasında bazı vekillerin yere düştüğü görüldü.
Meclis'te ortalık karıştı! Vekiller yere düştü
Haberler / Politika
11 Aralık 2018 Salı 07:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TBMM Genel Kurulu'nda süren '2019 Mali Yılı Bütçe Görüşmeleri' sırasında kavga çıktı. AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, İYİ Parti'yi hedef alarak "CHP ve HDP'nin arkasına takıldınız. Bu ittifaka Meral Akşener'in de katılmasını anlayamıyorum" sözleri sonrasında İYİ Parti'den çok sert tepki geldi. 

İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Muş'un sözlerini kabul edilemez olduğunu söyleyip bağırdı. Bunun üzerine iyice gerginleşen oturumda milletvekilleri birbirinin üzerine yürüdü. 

BİNALİ YILDIRIM İYİ PARTİLİ VEKİLİ OTURUMDAN ÇIKARTTI!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, TBMM Genel Kurulunda yaşananların ardından İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün iki birleşim Meclisten geçici olarak çıkarılmasını teklif etti. Yapılan oylama ile Milletvekili Yasin Öztürk, iki birleşim Meclis’ten geçici olarak çıkarıldı. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası