Ege Postası
Geri

Medical Park Antalyaspor'un bayrağı seyir terasında dalgalandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, taraftarın isteğiyle Antalyaspor’un bayrağını Konyaaltı Varyantı’nın üstündeki seyir terasında dalgalandırdı.Bayrağın göndere çekilme törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın,...
Medical Park Antalyaspor'un bayrağı seyir terasında dalgalandı
Haberler / Spor
1 Ekim 2013 Salı 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Büyükşehir Belediyesi, taraftarın isteğiyle Antalyaspor’un bayrağını Konyaaltı Varyantı’nın üstündeki seyir terasında dalgalandırdı.

Bayrağın göndere çekilme törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Genel Sekreter Mehmet Aktekin, Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, CHP İl Başkanı Devrim Kök, Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Akdeniz’in şahane manzarasına karşı hep şanlı bayrağımız dalgalanıyordu. Onun yanına artık Antalyaspor bayrağı geldi. Her iki bayrağın sonsuza kadar şanla şerefle dalgalanmasını diliyorum." dedi.

Medical Park Antalyaspor’un ligdeki durumunu da değerlendiren Akaydın, bugünkü konumun hiç kimseyi memnun etmediğini belirterek şöyle konuştu:

"Yönetimimiz, takımımız, hatta hocamız değişti. Bunun uyum periyodu vardır. Türkiye’nin en iyi kadrolardan birini kurduklarına inanıyoruz. Bütün Antalyalılar olarak takımımızın duacısıyız. Bunu hep dedik ve demeye devam edeceğiz. Genç arkadaşlarımdan da bir isteğim var. Takımın en zor gününde bile güzel tezahürat ve desteklerinizin devam etmesini diliyorum. Antalya gibi güzel bir kente sporda centilmenlik yaraşır."

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de seçildikleri günden beri kent ile Antalyaspor’u bütünleştirmeye çalıştıklarını kaydetti. Gencer, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu bayrakla beraber şehirde inşallah Antalyasporluluk olgusu bundan sonra daha iyi gelişecektir. Bayrağın fikir babalarına ve bu bayrağı bize kazandıran Başkan Mustafa Akaydın’a ve Mehmet Aktekin’e teşekkür ederim."

Konuşmaların ardından bayrak, katılımcıların alkışları ve yakılan meşalelerle göndere çekildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası