Ege Postası
Geri

Mehmetçik havadan ve karadan vuruyor!

Afrin operasyonunda ilk 39 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 83 oldu. Jetler, obüsler ve çok namlulu roketatarlarla da terör mevzileri aralıksız vuruluyor
Mehmetçik havadan ve karadan vuruyor!
Haberler / Güncel
28 Şubat 2018 Çarşamba 07:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zeytin Dalı Harekâtı'nda 39'uncu gün geride kaldı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) öncülüğünde operasyonlarına devam eden Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) Afrin yürüyüşüne devam ediyor. Terör hedefleri havadan ve karadan dün de yoğun ateş altına alındı.

Doğu cephesinde çatışmalar Meydanki Barajı yakınlarındaki Umranlı, Shamanlı köylerinde devam ederken Türk savaş uçakları ve obüsler sıcak çatışmaların yaşandığı bölgeleri ateş altına alıyor. Sınır hattının batı cephesinde ise yine hareketli saatler yaşanıyor. Türkiye Afrin sınır hattının terör örgütünden temizlenmesinin ardından operasyonlarına hız veren birlikler, terör örgütü PYD/PKK mensupları ile çatışıyor.

2083 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Raco Dağı kırsalında tespit edilen terör örgütü PYD/PKK'ya ait hedefler, havadan savaş uçakları, karadan da fırtına obüsleri, tanklar ve çoklu roketatarlarla vuruluyor. Sınır köylerinden çatışma ve şiddetli patlama sesleri duyuluyor.
 TSK, Zeytin Dalı Harekâtı'nın başlangıcından bu yana 2 bin 83 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 20 Ocak'ta başlatılan harekâtın planlandığı gibi devam ettiği dile getirildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası